Mahakali Yantra

“Po več kot desetih letih relativno aktivnega in samostojnega dela na sebi v smeri osebnega in duhovnega napredka sem leta 1993 prejel blagoslov Sri Babajija v obliki iniciacije v Kriya Yogo ter kmalu za tem tudi v druge aspekte Tantre.

V letih, ki so sledila iniciaciji sem Kriyo izvajal redno, velikokrat tudi po dve uri na dan predvsem tretjo in četrto Kriyo.

L. 1996 sem zaključil pisanje knjige, Kriya Yoga priročnik, in kmalu za tem prejel tudi blagoslov Učitelja za širjenje in poučevanje te svete metode.

V vseh teh letih se sicer je zvrstilo določeno število oseb, ki so želele učiti se avtentične tehnike Kriya Yoge, moj namen pa je, da se ta metoda še bolj razširi tudi v Sloveniji.

Spletna stran KriyaYoga.si je tako namenjena informiranju javnosti o tej starodavni metodi postopnega dviga zavesti in tudi širjenju te metode.
Prosto vam nudimo veliko splošnih informacij glede Kriya Yoge, pripravljenosti za njeno izvajanje ter tudi pogoje za prejem brezplačne iniciacije v okviru Inštituta Trans. Psih.”

~ Edmond C.